fbpx
 • Neuro (het brein) Linguïstisch (met taal) Programmeren (richting geven).
  Dit is de omschrijving van het opleidingscentum Novalife, waar ik opgeleid ben.
  NLP staat bekend als een snelle en krachtige manier om veranderingen te realiseren en je bewust te worden van wie je bent en wat je wilt.
  NLP geeft je een gebruiksaanwijzing voor je brein die zorgt voor een versnelling van je ontwikkeling.
  NLP omvat een groot aantal methoden en gereedschappen waarmee je effectief gaat communiceren en problemen kunt aanpakken. Dat leidt tot meer keuze en kwaliteit op alle belangrijke terreinen van je leven.
  NLP is een middel tot bewustwording, tot inzicht, keuze tot verandering. Elke persoon zijn model van de wereld is een persoonlijk bouwwerk, waarin en van waaruit we leven. Dat bouwwerk is ontstaan in de genen, met overtuigingen en verwachtingen die zijn ontstaan in voorgaande ervaringen. NLP geeft inzicht in de manier waarop ervaringen ontstaan, hoe je kunt leren uit ervaringen, hoe je nieuwe keuzes kunt maken voor je verdere evolutie. Het bouwwerk is voortdurend in renovatie. Met NLP word je de bouwheer van je eigen leven.
  Je komt via NLP helemaal zelf tot inzichten, die ik jou als coach niet vertel. Ik begeleid jou doorheen oefeningen en processen waaruit jij de nodige antwoorden en informatie krijgt.