fbpx
 • Ik ben met een andere kijk naar huis gegaan. Ik voel me meer ontspannen en benader iedereen anders, luchtiger en ik geniet ervan. En zij ook, denk ik. Ik heb meer vertrouwen in mijn straffe dochter. Ik heb het losgelaten en zit lekker in de zetel tv te kijken en dit zelfs zonder schuldgevoel.

  E, 45 j

 • Jouw inzichten, luisterend oor en geruststelling gaven me rust. Jij gaf me terug ‘richting’. De inzichten voelen aan alsof ze van levensbelang zijn. Het voelt zo bevrijdend om die zachtaardige kant van me weer wat ruimte te geven.

  K, 40 j

 • Wat ik vooral van jou leerde, is de dingen ook eens uit een ander perspectief te zien.

  K, 36 j

 • Ik ben fan van Katia's aanpak... rustig, to the point, begripvol, liefdevol. Ik voel dat de essentie geraakt is en er iets bevrijd is. Een talent.

  K. 37j

 • Ik heb Katia ervaren als een persoon die duidelijk, helder, gekaderd en toegankelijk coacht. Wat ik prettig vond, is dat dat alles niet vanuit een helikopter point of view werd gebracht, maar juist vanuit een positie naast mij. Haar hartelijke persoonlijkheid was mede daardoor voelbaar voor mij, wat voor een laagdrempelige sfeer zorgde, waarin ik grote veiligheid voelde om me open te stellen. Haar gave van doorvragen en 'trechteren' brachten me snel tot inzichten waarna ze me zelf acties liet bedenken hoe ik ermee aan de slag kan. Wat mij betreft een voorbeeld van op en top coachen!

  Linda, deelnemer NLP Novalife opleiding